1 lipnja 2022., 17:11

Ne propustite spektakularni koncert “Rock in Poljica” ove subote

Rock in Poljica 2022. je treći po redu rock open-air koncert, u organizaciji glazbenika Luke Klečine, a uz podršku njegovih kolega, prijatelja i sumještana. Usprkos pandemiji, organizacijski tim uspio je dvije godine za redom organizirati odlične koncerte alternativne glazbe i na taj način opstati kao prepoznatljiv glazbeni događaj.

Na ovogodišnjem Poljičkom rock spektaklu nastupa pet bendova – Sexymotherfuckers, Diabolik, Jeremiah’s, The Billy i headlineri Kojoti.

Koncert će se održati ovu subotu, 04. lipnja u 19 sati na igralištu pored Boćarskog kluba Poljica. Sponzori događaja su Općina Vrsi, tvrtke El Tim i RMS,  restoran Berekin i 057 radio. Ulaz je besplatan i procjenjuje se kako će pristići oko tisuću obožavatelja te glazbe koji će moći uživati u ukusnim burgerima i hladnom piću.

Iz organizacijskog tima najavljuju kako iduće godine planiraju organizaciju dvodnevnog rock festivala s kampom. Podržati ih možete svojim dolaskom i kupovinom majice sa originalnim logom autentične Poljičke rock ovce. Više o njima i o bendovima koji će nastupati možete saznati na instagram stranici.

T.P. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.