10 prosinca 2022., 10:46

Objavljen program Vrškog božićnog šušura

Organizatori događaja su Općina Vrsi, Turistička zajednica Općine Vrsi, Vrsi infrastruktura i Centar za podršku i razvoj civilnog društva – Cepora

Objavljen je program ovogodišnjeg Vrškog božićnog šušura, koji će se održati od 22. do 31. prosinca u šatoru na igralištu Gusterna. Program svojim nastupom u četvrtak 22. prosinca u 20 sati otvara grupa Prvi plan. Petak, 23. prosinca rezerviran je za djecu, pa će se tako od 10 sati u šatoru održati školska Božićna priredba te sajam učeničke zadruge Vlastelica, a u 18 sati predstava za djecu te dolazak Djeda Božićnjaka. Nakon Badnjaka i Božića, program se nastavlja u ponedjeljak, 26. prosinca tradicionalnim natjecanjem pripremi fritula „Čija frita mirita“, a ni tad neće nedostajati dobre glazbe i zabave.

Dan kasnije, 27. prosinca, program se seli u župnu crkvu, gdje će se u 18 sati održati tradicionalni Božićni koncert. Od 20 sati zabava se seli u šator, gdje će nastupiti Rockatansky band.
U srijedu, 28. prosinca posjetitelje će zabavljati domaći bend Propeleri, dok u četvrtak, 29. prosinca u 20 sati na pozornicu stupa mega popularni sastav Dalmatino, a nakon koncerta, slijedi zabava s DJ Meshijem do dugo u noć.
Petak, 30. prosinca rezerviran je za koncert benda Kanela, dok će se Vrški božićni šušur zaključiti na Staru godinu, 31. prosinca, dječjim dočekom u podne.
Organizatori događaja su Općina Vrsi, Turistička zajednica Općine Vrsi, Vrsi infrastruktura i Centar za podršku i razvoj civilnog društva – Cepora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)